Ξενοδοχεία στον προορισμό Μπάνσκο και σε κοντινή απόσταση από Μπάνσκο Χιονοδρομικό Κέντρο

  • Βρες το ιδανικό ξενοδοχείο στην περιοχή
  • Σύγκρινε τιμές από διαφορετικές ιστοσελίδες
  • Κάνε κράτηση σε καταπληκτική τιμή!
Ταξινόμηση
Φόρτωση

Σχετικά με Μπάνσκο Χιονοδρομικό Κέντρο

Το Μπάνσκο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, ως ένα από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν, 160 χιλιόμετρα από την Σόφια, στην νότιοανατολική Βουλγαρία. Και επειδή η απόσταση του από την Ελλάδα είναι πολύ κοντινή, πολλοί Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας, πηγαίνουν εκεί ακόμα και για ημερίσια εκδρομή.
Για πολλά χρόνια όμως, το Μπάνσκο ήταν στην αφάνεια. Όμως μετά από σοβαρή προσπάθεια 20 χρόνων και επενδύσεις που έφτασαν μέχρι και τα 30 εκατομύρια ευρώ, το χωριό αυτό έχει αλλάξει εντελώς. Μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες έχουν ανοίξει παραρτήματα στο Μπάνσκο, προσφέροντας σε συμφέρουσες τιμές πολυτελή διαμονή με υπηρεσίες σπα.

Ταβέρνες,και εστιατόρια με νόστιμα φαγητά, σε χαμηλές τιμές, μεγάλες πίστες για σκι, όλων των βαθμών δυσκολίας που φτάνουν τα 35 χιλιόμετρα, και η περίφημη "γόνδολα" που ανεβάζει τους επισκέπτες στο χιονοδρομικό κέντρο είναι κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν όσοι επισκέπτονται τον τόπο αυτό. Επίσης, στο διπλανό χωριό υπάρχουν θερμά λουτρά, που προσφέρουν άλλο ένα είδος χαλάρωσης και απόλαυσης.

Επικοινωνία

Ulen, 2770, Μπάνσκο, Βουλγαρία
Τηλέφωνο: +359(749)88915 | Κεντρική σελίδα

Σημεία Ενδιαφέροντος - Μπάνσκο

Άλλα Σημεία Ενδιαφέροντος - Μπάνσκο