Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της trivago

Η παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται από την trivago N.V. και τις θυγατρικές της (όπως οι ιστοσελίδες αναζήτησης ξενοδοχείων, το περιοδικό trivago magazine, οι εταιρικές σελίδες της trivago, το Business Studio, το Hotel Manager κ.λπ.) και η εφαρμογή της trivago για κινητές συσκευές (συνολικά, «Υπηρεσίες»).

Στην παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου παρέχουμε πληροφορίες για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση των Υπηρεσιών μας. Προσωπικά δεδομένα είναι οποιαδήποτε δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Εάν έχετε ερωτήσεις ή θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο στην trivago, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@trivago.com, αναγράφοντας στο θέμα του email «Privacy Query».

Η συνεχής τεχνολογική ανάπτυξη, τυχόν αλλαγές στις υπηρεσίες μας, αλλαγές στη νομοθεσία ή άλλοι λόγοι μπορεί να μας επιβάλλουν να τροποποιήσουμε τη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου μας. Θα πραγματοποιούμε τακτικά αλλαγές στην παρούσα Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου και σας ζητούμε να ενημερώνεστε κάθε τόσο για το περιεχόμενό της.

1 Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων

Ο υπεύθυνος για τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι η trivago N.V., Kesselstraße 5-7, 40221 Ντίσελντορφ, Γερμανία, τηλέφωνο: + 49-211-3876840000, Email: info@trivago.com.

2 Τρόπος επικοινωνίας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της εταιρείας μας στη διεύθυνση info@trivago.com, αναγράφοντας στο θέμα του email «Privacy Query».

3 Τα δικαιώματά σας

Έχετε τα παρακάτω δικαιώματα σε ό,τι αφορά τα προσωπικά δεδομένα σας:

3.1 Γενικά δικαιώματα

Έχετε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας των δεδομένων. Εάν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή.

3.2 Δικαιώματα εναντίωσης στην επεξεργασία δεδομένων βάσει έννομων συμφερόντων

Το άρθρο 21(1) του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) 2016/679 («ΓΚΠΔ) σάς παρέχει το δικαίωμα εναντίωσης ανά πάσα στιγμή για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή σας, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας πραγματοποιείται βάσει του άρθρου 6(1)(ε) ή του άρθρου 6(1)(στ) του ΓΚΠΔ. Αυτό ισχύει και για την κατάρτιση προφίλ. Σε περίπτωση που αντιταχθείτε, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά δεδομένα σας, παρά μόνο εάν μπορούμε να καταδείξουμε επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή εάν η επεξεργασία συμβάλλει στη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

3.3 Δικαιώματα εναντίωσης στην απευθείας εμπορική προώθηση

Εάν επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τον σκοπό της απευθείας εμπορικής προώθησης, το άρθρο 21(2) του ΓΚΠΔ σάς παρέχει το δικαίωμα εναντίωσης ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για τον σκοπό της απευθείας εμπορικής προώθησης. Αυτό ισχύει και για την κατάρτιση προφίλ, εάν σχετίζεται με απευθείας εμπορική προώθηση.

Σε περίπτωση που αντιταχθείτε στην επεξεργασία για τον σκοπό της απευθείας εμπορικής προώθησης, δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά δεδομένα σας για αυτόν τον σκοπό.

3.4 Δικαίωμα καταγγελίας σε εποπτική αρχή

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από την πλευρά μας.

4. Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση των Υπηρεσιών

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας με νομική βάση τα έννομα συμφέροντα, με εξαίρεση συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες παρέχετε συγκατάθεση ή όπου η επεξεργασία είναι απαραίτητη για μια σύμβαση που έχετε συνάψει με εμάς ή εφόσον μας έχετε ζητήσει να προβούμε σε συγκεκριμένα βήματα πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης. Εφαρμόζουμε κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου σας και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους παρακάτω σκοπούς:

 • Να σας βοηθούμε να βρίσκετε το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς.
 • Να σας παρέχουμε εξατομικευμένα και πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης ξενοδοχείων.
 • Να παρέχουμε, να διασφαλίζουμε, να διατηρούμε και να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας για τους χρήστες μας.
 • Να αναπτύσσουμε νέα προϊόντα και λειτουργίες που σχετίζονται με την αναζήτηση ξενοδοχείων και τα ταξίδια.
 • Να κατανοούμε πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες τις Υπηρεσίες μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε την απόδοση και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες μας.
 • Να πραγματοποιούμε απευθείας εμπορική προώθηση στους χρήστες των υπηρεσιών μας σχετικά με τις Υπηρεσίες μας ή με συναφείς υπηρεσίες.
 • Να χρησιμοποιούνται διαφημίσεις από εμάς και τρίτα μέρη στις Υπηρεσίες μας και στις ιστοσελίδες τρίτων μερών.
 • Να πραγματοποιούμε έρευνα χρηστών που βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών από τις Υπηρεσίες μας και βελτιώνει τις Υπηρεσίες μας.
 • Να σας βοηθούμε στην πραγματοποίηση κρατήσεων σε ξενοδοχεία.
 • Να συμμορφωνόμαστε με νομικές υποχρεώσεις και να επιλύουμε διαφορές.

Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, επεξεργαζόμαστε τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων:

 • Στοιχεία που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας, όπως το όνομα, τις διευθύνσεις, τους αριθμούς τηλεφώνου ή τις διευθύνσεις email σας.
 • Προσωπικά στοιχεία, όπως ηλικία, φύλο, ημερομηνία γέννησης.
 • Δεδομένα ηλεκτρονικής ταυτοποίησης, όπως διευθύνσεις ΙΡ, cookies, στιγμές σύνδεσης, αναγνωριστικά συσκευών, αναγνωριστικά διαφήμισης σε κινητές συσκευές, ημερομηνία και ώρα του ερωτήματος, ώρα, περιεχόμενα αιτήματος (συγκεκριμένη σελίδα), κωδικός κατάστασης πρόσβασης/κατάστασης HTTP, ποσότητα δεδομένων που μεταφέρονται, ιστοσελίδα που λαμβάνει το αίτημα, λογισμικό και έκδοση περιηγητή, λειτουργικό σύστημα και περιβάλλον αυτού και γλώσσα.
 • Δεδομένα που καθιστά διαθέσιμα ο περιηγητής που χρησιμοποιείτε ή η συσκευή σας.
 • Δεδομένα ηλεκτρονικού εντοπισμού, όπως δεδομένα GPS και δεδομένα τοποθεσίας.
 • Δεδομένα οικονομικής ταυτοποίησης, όπως αριθμοί πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
 • Δεδομένα σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων που εισάγονται από εσάς όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες μας.
 • Στοιχεία ασφάλειας, όπως κωδικοί πρόσβασης που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες μας.

5 Επικοινωνία μέσω email ή μέσω φόρμας επικοινωνίας

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email ή μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας, θα αποθηκεύουμε τα δεδομένα που μας παρέχετε (τη διεύθυνση email σας, πιθανότατα το όνομά σας και τον αριθμό τηλεφώνου σας), ώστε να μπορούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Στον βαθμό που χρησιμοποιούμε τη φόρμα επικοινωνίας μας για να ζητήσουμε την καταχώριση στοιχείων που δεν απαιτούνται για την επικοινωνία μαζί σας, επισημαίνουμε πάντοτε τα εν λόγω στοιχεία ως προαιρετικά. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες εξυπηρετούν στη στοιχειοθέτηση του ερωτήματός σας και στη βελτίωση της διαχείρισης του αιτήματός σας. Το μήνυμά σας ίσως να συνδέεται με διάφορες ενέργειες που πραγματοποιήσατε στην ιστοσελίδα της trivago. Οι πληροφορίες που θα συλλέξουμε θα χρησιμοποιηθούν μόνο, για να σας παρέχουμε υποστήριξη όσον αφορά την κράτησή σας και για να κατανοήσουμε καλύτερα τα σχόλιά σας. Η δήλωση αυτών των πληροφοριών παρέχεται ρητώς σε εθελοντική βάση και με τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1α του ΓΚΠΔ. Εφόσον περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με κανάλια επικοινωνίας (όπως η διεύθυνση email σας ή ο αριθμός τηλεφώνου σας), συμφωνείτε επίσης ότι μπορούμε, ανάλογα με την περίπτωση, να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω αυτών των καναλιών επικοινωνίας, για να απαντούμε στο αίτημά σας. Μπορείτε, ασφαλώς, να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Διαγράφουμε τα δεδομένα που προκύπτουν σε αυτό το πλαίσιο, όταν η αποθήκευσή τους δεν είναι πλέον απαραίτητη, ή περιορίζουμε την επεξεργασία τους όπου υφίστανται θεσμοθετημένες απαιτήσεις διατήρησής τους.

6 Ενημερωτικό δελτίο

6.1 Γενικές πληροφορίες

Με τη συγκατάθεσή σας σύμφωνα με το άρθρο 6(1)(α) του ΓΚΠΔ, μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας, το οποίο θα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με προσφορές στις Υπηρεσίες μας και από τρίτα μέρη. Για την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας χρησιμοποιούμε τη μέθοδο της «διπλής συγκατάθεσης». Αυτό σημαίνει ότι, αφού εγγραφείτε, θα σας αποστείλουμε ένα email στη διεύθυνση email που δηλώσατε, στο οποίο θα σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε πως επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο. Εάν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας εντός 24 ωρών, τα στοιχεία σας θα κλειδωθούν και θα διαγραφούν αυτομάτως μετά από έναν μήνα.

Επιπλέον, αποθηκεύουμε τις διευθύνσεις ΙΡ που χρησιμοποιήσατε και τις ώρες εγγραφής και επιβεβαίωσης. Ο σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να επαληθευτεί η εγγραφή σας και, εάν είναι απαραίτητο, να σας ενημερώσουμε για πιθανή κακή χρήση των προσωπικών δεδομένων σας.

Το μοναδικό στοιχείο που απαιτείται για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου είναι η διεύθυνση email σας. Η παροχή πρόσθετων δεδομένων είναι προαιρετική και τα εν λόγω δεδομένα θα χρησιμοποιούνται για να απευθυνόμαστε σε εσάς προσωπικά. Μετά την επιβεβαίωσή σας, θα αποθηκεύσουμε τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου σε εσάς. Η νομική βάση παρέχεται από το άρθρο 6(1)(α) του ΓΚΠΔ.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για λήψη του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται σε κάθε email ενημερωτικού δελτίου ή επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας.

6.2 Παρακολούθηση ενημερωτικού δελτίου

Χρησιμοποιούμε web beacon, πίξελ παρακολούθησης και άλλες τεχνολογίες, για να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τις αλληλεπιδράσεις σας με το ενημερωτικό δελτίο. Αυτά τα δεδομένα αντιστοιχίζονται με τη διεύθυνση email σας και ένα ψευδωνυμοποιημένο αναγνωριστικό. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για τη δημιουργία ενός προφίλ χρήστη, προκειμένου να εξατομικεύουμε το ενημερωτικό δελτίο για εσάς. Το προφίλ χρήστη θα βασίζεται στις αλληλεπιδράσεις σας με το ενημερωτικό δελτίο, τις Υπηρεσίες μας και ιστοσελίδες και εφαρμογές τρίτων.

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτό ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που παρέχεται σε κάθε email ή επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας.

Η παρακολούθηση ενημερωτικού δελτίου δεν είναι δυνατή, εάν έχετε απενεργοποιήσει στην εφαρμογή email σας την προβολή εικόνων από προεπιλογή. Σε αυτήν την περίπτωση, το ενημερωτικό δελτίο δεν θα εμφανίζεται πλήρως και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες. Εάν προβάλλετε τις εικόνες με μη αυτόματο τρόπο, θα πραγματοποιείται παρακολούθηση.

7 Συγκεκριμένες λειτουργίες των Υπηρεσιών

7.1 Λογαριασμός χρήστη trivago

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη trivago. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη trivago, θα λάβετε προσωπική πρόσβαση που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και θα μπορείτε να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει στον λογαριασμό σας. Η δημιουργία λογαριασμού χρήστη trivago είναι εθελοντική, αλλά μπορεί να απαιτείται για να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις λειτουργίες ορισμένων από τις Υπηρεσίες μας.

Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη trivago, θα σας αποστέλλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας και άλλο υλικό απευθείας εμπορικής προώθησης. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταργήσετε την εγγραφή σας από το ενημερωτικό δελτίο ή να διαγράψετε τον κωδικό χρήστη trivago που έχετε δημιουργήσει.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε, να τροποποιείτε και να διαγράφετε όλα τα στοιχεία στον λογαριασμό χρήστη trivago που έχετε δημιουργήσει. Η νομική βάση για αυτήν την επεξεργασία παρέχεται από το άρθρο 6(1)(α), (β) και (στ) του ΓΚΠΔ.

7.2 Business Studio και Hotel Manager

Εάν χρησιμοποιείτε το Business Studio ή το Hotel Manager, θα λάβετε έναν προσωπικό λογαριασμό που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και θα μπορείτε να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στον εν λόγω λογαριασμό. Ενδέχεται να επικοινωνούμε μέσω τηλεφώνου με τους ξενοδόχους που διαθέτουν λογαριασμό trivago Business Studio / Hotel Manager και να τους ενημερώνουμε για νέες ή επιπρόσθετες λειτουργίες του εργαλείου. Η νομική βάση για αυτήν την επεξεργασία παρέχεται από το άρθρο 6(1)(β) και (στ) του ΓΚΠΔ.

7.3 trivago Express Booking ή One Click Booking

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία trivago Express Booking ή one click booking, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη trivago και να αποθηκεύσετε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προσωπικά δεδομένα σε μετέπειτα στάδιο κατά την πραγματοποίηση κρατήσεων σε άλλα ξενοδοχεία και έτσι να γίνει ευκολότερη η διαδικασία κράτησης για εσάς. Όταν αποφασίζετε να κάνετε μια κράτηση σε ένα ξενοδοχείο, θα σας αποστέλλουμε τα προσωπικά δεδομένα σας που απαιτούνται για την κράτηση στο ξενοδοχείο, ώστε το ξενοδοχείο να μπορεί να διεκπεραιώσει την κράτησή σας. Η νομική βάση για αυτή την επεξεργασία παρέχεται από το άρθρο 6(1)(β) του ΓΚΠΔ. Η νομική βάση για τη μεταφορά των προσωπικών δεδομένων σας εκτός της ΕΕ παρέχεται από το άρθρο 49(1)(β).

8. Χρήση προσθηκών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τις προσθήκες μέσων κοινωνικής δικτύωσης του παρόχου.

Οι εν λόγω προσθήκες συλλέγουν δεδομένα από εσάς και τα μεταδίδουν στον διακομιστή του αντίστοιχου προμηθευτή. Έχουμε λάβει τεχνικά μέτρα, προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου σας, τα οποία εγγυώνται ότι δεν είναι δυνατή η συλλογή των δεδομένων σας από τους προμηθευτές των αντίστοιχων προσθηκών χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Οι εν λόγω προσθήκες θα είναι αρχικά απενεργοποιημένες, όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα που είναι συνδεδεμένη με αυτές. Οι προσθήκες δεν θα ενεργοποιούνται προτού κάνετε κλικ στο αντίστοιχο σύμβολο και, κάνοντας κλικ, δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη μετάδοση των δεδομένων σας στον αντίστοιχο προμηθευτή. Η νομική βάση για τη χρήση προσθηκών παρέχεται από το άρθρο 6(1)(α) του ΓΚΠΔ.

Αφού ενεργοποιηθούν, οι προσθήκες συλλέγουν επίσης πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας, όπως τη διεύθυνση ΙΡ σας, και τις αποστέλλουν στο δίκτυο της αντίστοιχης προσθήκης μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Οι ενεργοποιημένες προσθήκες μέσων κοινωνικής δικτύωσης τοποθετούν και ένα cookie με ένα μοναδικό αναγνωριστικό, όταν επισκέπτεστε την αντίστοιχη ιστοσελίδα. Αυτό επιτρέπει στο δίκτυο της προσθήκης μέσου κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργεί προφίλ της συμπεριφοράς σας ως χρήστη. Αυτό συμβαίνει ακόμη και εάν δεν είστε μέλη του δικτύου της προσθήκης μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Εάν είστε μέλη του δικτύου της προσθήκης μέσου κοινωνικής δικτύωσης και είστε συνδεδεμένοι στην ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, τα δεδομένα σας και οι πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μπορούν να συνδεθούν με το προφίλ σας στο δίκτυο της προσθήκης μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ασκούμε καμία επιρροή επί της ακριβούς έκτασης στην οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία τα δεδομένα σας από το δίκτυο της προσθήκης μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκταση, τη φύση και τον σκοπό της επεξεργασίας των δεδομένων και σχετικά με τα δικαιώματα και τις επιλογές των ρυθμίσεων για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου σας, ανατρέξτε στις ειδοποιήσεις περί προστασίας δεδομένων του προμηθευτή του αντίστοιχου κοινωνικού δικτύου. Είναι διαθέσιμες στις παρακάτω διευθύνσεις:

9 Facebook Connect

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Εάν εγγραφείτε μέσω του Facebook, το Facebook θα σας ζητήσει την άδειά σας για να δημοσιοποιήσει σε εμάς ορισμένα δεδομένα από τον λογαριασμό σας στο Facebook. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, το επώνυμό σας και τη διεύθυνση email σας, ώστε να μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητα και το φύλο σας, καθώς και τη γενικότερη τοποθεσία σας, έναν σύνδεσμο για το προφίλ σας στο Facebook, τη ζώνη ώρας στην οποία βρίσκεστε, την ημερομηνία γέννησής σας, τη φωτογραφία προφίλ σας, τις επισημάνσεις σας «Μου αρέσει» και τη λίστα φίλων σας.

Αυτά τα δεδομένα θα συλλέγονται από το Facebook και θα μεταδίδονται σε εμάς σύμφωνα με τους όρους της πολιτικής ιδιωτικού απορρήτου του Facebook. Μπορείτε να ελέγχετε ποιες πληροφορίες θα λαμβάνουμε από το Facebook, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου στον λογαριασμό σας στο Facebook.

Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία, την παροχή και την εξατομίκευση του λογαριασμού σας. Η νομική βάση παρέχεται από το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχεία α), β) και στ) του ΓΚΠΔ.

Εάν εγγραφείτε σε εμάς χρησιμοποιώντας το Facebook, ο λογαριασμός σας θα συνδεθεί αυτόματα με τον λογαριασμό σας στο Facebook και, ανάλογα με την περίπτωση, ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας θα κοινοποιούνται στο Facebook και θα δημοσιεύονται στο χρονολόγιό σας και στη ροή ειδήσεων.

10 Χρήση cookies

Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, θα αποθηκεύονται cookies στη συσκευή σας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο σας που έχει οριστεί στον περιηγητή που χρησιμοποιείτε και μέσω των οποίων συγκεντρώνονται ορισμένες πληροφορίες στο σημείο όπου τοποθετούνται. Χρησιμοποιούνται για να καταστήσουμε την ιστοσελίδα πιο φιλική προς τον χρήστη και πιο αποτελεσματική συνολικά. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies, για να μπορούμε να σας ταυτοποιήσουμε σε μετέπειτα επισκέψεις.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τα παρακάτω είδη cookies, η έκταση και η λειτουργία των οποίων εξηγούνται παρακάτω:

10.1 Προσωρινά cookies

Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτομάτως, όταν κλείνετε τον περιηγητή σας. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει κυρίως τα cookies συνεδρίας. Αποθηκεύουν ένα «αναγνωριστικό συνεδρίας», με το οποίο τα διαφορετικά αιτήματα από τον περιηγητή σας μπορούν να αντιστοιχιστούν στην κοινή συνεδρία. Αυτό επιτρέπει να αναγνωριστεί ξανά η συσκευή σας, όταν επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας. Τα cookies συνεδρίας διαγράφονται, όταν αποσυνδέεστε ή κλείνετε τον περιηγητή σας.

10.2 Μόνιμα cookies

Αυτά τα cookies διαγράφονται αυτομάτως μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το cookie. Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies ανά πάσα στιγμή από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του περιηγητή σας.

10.3 Flash cookies

Τα flash cookies που χρησιμοποιούνται δεν συλλέγονται μέσω του περιηγητή σας, αλλά μέσω της προσθήκης Flash. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αντικείμενα αποθήκευσης HTML5, τα οποία αποθηκεύονται στο τερματικό σας. Αυτά τα αντικείμενα αποθηκεύουν τα απαραίτητα δεδομένα, ανεξάρτητα από τον περιηγητή που χρησιμοποιείτε, και δεν έχουν αυτόματη ημερομηνία λήξης. Εάν δεν επιθυμείτε την επεξεργασία Flash cookies, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια κατάλληλη προσθήκη, όπως το «Better Privacy» για το Mozilla Firefox (https://addons.mozilla.org/el/firefox/extensions/privacy-security/) ή το Adobe Flash Killer Cookie για το Google Chrome. Μπορείτε να αποτρέψετε τη χρήση αντικειμένων αποθήκευσης HTML5, ρυθμίζοντας τον περιηγητή σας στην ιδιωτική λειτουργία. Επίσης, σας συνιστούμε να διαγράφετε με μη αυτόματο τρόπο τα cookies και το ιστορικό του περιηγητή σας σε τακτική βάση.

10.4 Αποκλεισμός cookies

Μπορείτε να διαμορφώσετε τον περιηγητή σας και τις ρυθμίσεις της εφαρμογής όπως επιθυμείτε και, για παράδειγμα, να μην αποδεχθείτε cookies τρίτων ή όλα τα cookies. Έχετε υπόψη ότι σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας.

10.5 Νομικές βάσεις και περίοδος αποθήκευσης

Οι νομικές βάσεις για την πιθανή επεξεργασία πληροφοριών που επιτρέπουν την αναγνώριση προσώπων και η περίοδος αποθήκευσής τους ποικίλλουν και περιγράφονται στις παρακάτω ενότητες.

11 Ανάλυση

Χρησιμοποιούμε διάφορες υπηρεσίες για να αναλύουμε τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών με τις Υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, πόσοι χρήστες επισκέπτονται τις Υπηρεσίες μας, ποιες πληροφορίες ζητούν περισσότερο και πώς αλληλεπιδρούν με τις Υπηρεσίες μας. Τα δεδομένα που συλλέγουμε περιλαμβάνουν τις ιστοσελίδες παραπομπής, ποιες επιμέρους σελίδες στις Υπηρεσίες μας προβάλλονται και πόσο συχνά, καθώς και για πόσο χρονικό διάστημα προβάλλεται μια σελίδα. Αυτό μας βοηθά να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών από τις Υπηρεσίες μας και να κάνουμε τις Υπηρεσίες μας καλύτερες. Χρησιμοποιούνται ψευδωνυμοποιημένα δεδομένα. Η νομική βάση για αυτό παρέχεται από το άρθρο 6(1)(στ) του ΓΚΠΔ.

11.1 Google Analytics

Η παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια διαδικτυακή υπηρεσία στατιστικών εργαλείων της Google Inc (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, Η.Π.Α.). Αυτή η χρήση καλύπτει το λειτουργικό πρότυπο Universal Analytics. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η αντιστοίχιση δεδομένων, συνεδριών και αλληλεπιδράσεων από πολλαπλές συσκευές σε ένα ψευδωνυμοποιημένο αναγνωριστικό χρήστη και ως εκ τούτου η ανάλυση των δραστηριοτήτων ενός χρήστη μέσω διαφόρων συσκευών.

Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookies που επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας από την πλευρά σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το cookie μέσω της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας από την πλευρά σας μεταδίδονται γενικά σε έναν διακομιστή της Google στις Η.Π.Α. και αποθηκεύονται εκεί. Ωστόσο, εάν η ανωνυμοποίηση διευθύνσεων ΙΡ είναι ενεργοποιημένη στην παρούσα ιστοσελίδα, η διεύθυνση ΙΡ σας θα περικόπτεται εκ των προτέρων εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων συμβαλλόμενων κρατών στη Συμφωνία του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μεταδίδονται οι πλήρεις διευθύνσεις ΙΡ σε έναν διακομιστή της Google στις Η.Π.Α. και θα περικόπτονται εκεί. Η διεύθυνση ΙΡ που μεταδίδεται από τον περιηγητή σας στο πλαίσιο του Google Analytics δεν θα συνδυάζεται με άλλα δεδομένα της Google. Η Google θα χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες κατ' εντολή του διαχειριστή αυτής της ιστοσελίδας, για να αξιολογεί τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς, έτσι ώστε να είναι δυνατή η σύνταξη αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα στην ιστοσελίδα και η παροχή στον διαχειριστή της ιστοσελίδας άλλων υπηρεσιών που συνδέονται με την ιστοσελίδα και τη χρήση του ίντερνετ. Τα έννομα συμφέροντά μας στην επεξεργασία δεδομένων σχετίζονται και με αυτούς τους σκοπούς. Η νομική βάση για τη χρήση του Google Analytics παρέχεται από το άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο στ) του ΓΚΠΔ. Τα δεδομένα που αποστέλλονται από εμάς και συνδέονται με cookies, τα στοιχεία χρήστη (όπως ο κωδικός αριθμός χρήστη) και τα αναγνωριστικά προώθησης διαγράφονται 14 μήνες μετά από την τελευταία χρήση των υπηρεσιών μας. Τα δεδομένα για τα οποία έχει λήξει η περίοδος αποθήκευσης διαγράφονται αυτομάτως μία φορά τον μήνα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και την προστασία δεδομένων είναι διαθέσιμες στις διευθύνσεις https://www.google.com/analytics/terms/us.html και https://policies.google.com/?hl=el.

Μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση cookies μέσω της σχετικής ρύθμισης στο λογισμικό του περιηγητή σας. Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι, εάν το κάνετε, μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας στην πλήρη έκτασή τους. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη συλλογή και την επεξεργασία από τη Google των δεδομένων που δημιουργούνται από το cookie και σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙΡ σας), κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την εξής προσθήκη: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Τα cookies εξαίρεσης αποτρέπουν τη μελλοντική συλλογή των δεδομένων σας, όταν επισκέπτεστε την παρούσα ιστοσελίδα. Για να αποτρέψετε τη συλλογή Universal Analytics από διάφορες συσκευές, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την εξαίρεση σε όλα τα συστήματα που χρησιμοποιείτε. Ενεργοποιήστε το cookie εξαίρεσης, κάνοντας κλικ εδώ: Απενεργοποίηση Google Analytics.

11.2 Διαχειριστής ετικετών Google

Για λόγους διαφάνειας, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι χρησιμοποιούμε τον Διαχειριστή ετικετών Google. Ο Διαχειριστής ετικετών Google δεν συλλέγει πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση προσώπων. Ο Διαχειριστής ετικετών μας διευκολύνει στην ενσωμάτωση και τη διαχείριση των ετικετών μας. Οι ετικέτες είναι μικρά στοιχεία κώδικα που εξυπηρετούν, μεταξύ άλλων, στη μέτρηση της επισκεψιμότητας και της συμπεριφοράς χρήστη, την καταγραφή των αποτελεσμάτων της online διαφήμισης και των καναλιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το επαναληπτικό μάρκετινγκ και την εστίαση σε στοχευόμενες ομάδες, καθώς και τη δοκιμή και βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων. Εάν τις έχετε απενεργοποιήσει, αυτό θα ληφθεί υπόψη από τον Διαχειριστή ετικετών Google. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαχειριστή ετικετών Google, ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/

11.3 eTracker

Στην παρούσα ιστοσελίδα, συλλέγονται και αποθηκεύονται δεδομένα για τους σκοπούς της εμπορικής προώθησης και της βελτιστοποίησης, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της etracker GmbH (https://www.etracker.com/en/). Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προφίλ χρήσης με ψευδώνυμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν cookies για αυτόν τον σκοπό. Τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση τεχνολογιών της etracker δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση των επισκεπτών αυτής της ιστοσελίδας και δεν θα συνδυάζονται με πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του κατόχου του ψευδωνύμου χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του εν λόγω ατόμου. Μπορείτε να αντιταχθείτε στη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων ανά πάσα στιγμή χωρίς αναδρομική ισχύ. Αποκλείστε με από την καταμέτρηση του etracker.

Χρησιμοποιούμε το etracker, για να μπορούμε να αναλύουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας και να κάνουμε τακτικές βελτιώσεις. Τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα μας και να την αναπτύσσουμε, ώστε να είναι πιο ενδιαφέρουσα για εσάς ως χρήστη. Τα δεδομένα που συλλέγονται θα αποθηκεύονται μόνιμα και θα αναλύονται με ψευδώνυμο. Η νομική βάση για τη χρήση του etracker παρέχεται από το άρθρο 6(1)(στ) του ΓΚΠΔ. Στοιχεία τρίτου συνεργάτη: etracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, https://www.etracker.com/en/data-privacy/.

11.4 Hotjar

Σε αυτήν την υπηρεσία, συλλέγονται και αποθηκεύονται δεδομένα για τους σκοπούς της βελτιστοποίησης, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Hotjar Ltd. (https://www.hotjar.com). Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προφίλ χρήσης με ψευδώνυμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν cookies για αυτόν τον σκοπό. Τα δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση τεχνολογιών της Hotjar δεν χρησιμοποιούνται για την ταυτοποίηση των επισκεπτών αυτής της ιστοσελίδας και δεν θα συνδυάζονται με πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώριση του κατόχου του ψευδωνύμου χωρίς τη ρητή συγκατάθεση του εν λόγω ατόμου. Μπορείτε να επιλέξετε ανά πάσα στιγμή να μην επιτρέψετε τη συλλογή των στοιχείων σας από τη Hotjar όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα στην οποία είναι ενεργοποιημένο το Hotjar, μεταβαίνοντας στη σελίδα εξαίρεσης της Hotjar https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out και κάνοντας κλικ στην επιλογή «Disable Hotjar» (Απενεργοποίηση Hotjar) ή ενεργοποιώντας την επιλογή «Χωρίς παρακολούθηση» στον περιηγητή σας.

11.5 Taboola

Σε αυτήν την υπηρεσία, συλλέγονται και αποθηκεύονται δεδομένα για τους σκοπούς της βελτιστοποίησης, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της Taboola). Οι ετικέτες και τα pixel της Taboola στις ιστοσελίδες μας συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με επισκέψεις και ενέργειες στις σελίδες (κλικ, μετατροπή) που συνδέονται με έναν κατακερματισμένο κωδικό αριθμό χρήστη της Taboola στις σελίδες μας. Συγκεκριμένα, το pixel συλλέγει γεγονότα από την ιστοσελίδα μας (μεταξύ των οποίων αρχικές και μετέπειτα επισκέψεις σε σελίδες, δεδομένα μετατροπής και την ανάγνωση του συσχετισμένου κατακερματισμένου κωδικού αριθμού χρήστη της Taboola από το cookie) και πληροφορίες σχετικά με τον περιηγητή του χρήστη, οι οποίες διαβάζονται από τον παράγοντα χρήστη και περιλαμβάνουν το λειτουργικό σύστημα, τον τύπο και την έκδοση του περιηγητή. Μπορείτε να επιλέξετε να μην επιτρέψετε τη συλλογή των στοιχείων σας από την Taboola, μεταβαίνοντας στη σελίδα εξαίρεσης της Taboola στη διεύθυνση https://www.taboola.com/privacy-policy#user-choices-and-optout.

11.6 Outbrain

Ενσωματώσαμε στην ιστοσελίδα μας το pixel «Προσαρμοσμένο κοινό» από την Outbrain UK. Μέσω αυτού του pixel, θα υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ του περιηγητή σας και του διακομιστή της Outbrain. Με αυτήν τη σύνδεση, η Outbrain έχει τη δυνατότητα να προσπελαύνει ορισμένες πληροφορίες του περιηγητή από τη συσκευή σας. Αυτό μας επιτρέπει την πραγματοποίηση εξειδικευμένων δραστηριοτήτων μάρκετινγκ (για παράδειγμα, διαφημιστικές πινακίδες) που θα εμφανίζονται σε εσάς σε άλλες ιστοσελίδες στις οποίες έχει ενσωματωθεί το Outbrain Widget. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της Outbrain στη διεύθυνση https://www.outbrain.com/legal/privacy#advertising_behavioral_targeting, όπου μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εξαιρεθείτε, μεταβαίνοντας στην ενότητα 2 https://www.outbrain.com/legal/privacy#advertising_behavioral_targeting.

11.7 Intent Media

Προσφέρουμε εξατομικευμένη διαφήμιση μέσω της Intent Media, η οποία χρησιμοποιεί online αναγνωριστικά για την αναγνώριση επισκεπτών. Για να δείτε την πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της Intent Media, κάντε κλικ στο http://intentmedia.com/privacy-policy/. Για να επιλέξετε να εξαιρεθείτε, κάντε κλικ στο https://intentmedia.com/opt-out/.

11.8 Σχόλια

Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Για αυτόν τον σκοπό, χρησιμοποιούμε το «Usabilla» της Usabilla B.V., Άμστερνταμ, Ολλανδία, για έρευνες χρηστών. Αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιεί ένα cookie το οποίο δημιουργεί απευθείας σύνδεση με τον διακομιστή της Usabilla για τη μετάδοση και την επεξεργασία ορισμένων στοιχείων των χρηστών. Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας αποκλειστικά σε ανωνυμοποιημένη μορφή. Για περαιτέρω πληροφορίες δείτε την Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου της Usabilla στη διεύθυνση https://usabilla.com/privacy/.

12. Διαφήμιση

Οι συνεργάτες διαφήμισής μας και εμείς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τη χρήση εξατομικευμένων και μη εξατομικευμένων διαφημίσεων στις Υπηρεσίες μας, σε υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες τρίτων μερών για τα προϊόντα μας και τα προϊόντα τρίτων μερών. Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούμε cookies, άλλες τεχνολογίες, καθώς και online πλατφόρμες αγοράς διαφημιστικού χώρου και δίκτυα διαφημίσεων. Όταν παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies για σκοπούς διαφήμισης και εμπορικής προώθησης, κοινοποιούμε τα στοιχεία των αλληλεπιδράσεών σας με τις Υπηρεσίες μας στους συνεργάτες διαφήμισής μας, έτσι ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τη διεξαγωγή εξατομικευμένης διαφήμισης. Αν δεν δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies για σκοπούς διαφήμισης και εμπορικής προώθησης, μπορεί να εξακολουθήσετε να βλέπετε διαφημίσεις από τρίτα μέρη όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, ωστόσο, αυτές οι διαφημίσεις δεν θα είναι εξατομικευμένες.

Ορισμένοι από τους συνεργάτες διαφήμισής μας παρέχουν επιλογές εξαίρεσης (περιγράφονται παρακάτω) όπου μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη χρήση των δεδομένων σας από μέρους τους για σκοπούς διαφήμισης. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από ορισμένες διαφημίσεις χρησιμοποιώντας τους εξής συνδέσμους:

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποτρέψετε την τοποθέτηση cookies από τις ρυθμίσεις του περιηγητή και της εφαρμογής σας ή με το να μη δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies για σκοπούς διαφήμισης και εμπορικής προώθησης.

12.1 Google Ad Manager

Χρησιμοποιούμε το Google Ad Manager και σχετικές υπηρεσίες για την ενσωμάτωση εξατομικευμένων και μη εξατομικευμένων διαφημίσεων από τρίτα μέρη στις Υπηρεσίες μας.

Αυτό περιλαμβάνει προμηθευτές τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένης της Google, τη χρήση cookies και άλλων τεχνολογιών για την προβολή εξατομικευμένων και μη εξατομικευμένων διαφημίσεων με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις ενός χρήστη στις Υπηρεσίες μας ή σε άλλες ιστοσελίδες.

Τα cookies και άλλες τεχνολογίες επιτρέπουν την ανάλυση πληροφοριών όπως της επισκεψιμότητας στις Υπηρεσίες. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από τα cookies και άλλες τεχνολογίες μέσω της χρήσης των Υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων ΙΡ των χρηστών) και της κατανομής των διαφημιστικών σχημάτων μεταφέρονται σε έναν διακομιστή της Google στις Η.Π.Α. και αποθηκεύονται εκεί. Η Google μπορεί να διαβιβάσει αυτές τις πληροφορίες στις συνεργαζόμενες εταιρείες της και άλλα τρίτα μέρη.

12.2 Google AdWords και παρακολούθηση μετατροπών

Τοποθετούμε διαφημίσεις προβολής Google AdWords και χρησιμοποιούμε την παρακολούθηση μετατροπών της Google για τους σκοπούς των εξατομικευμένων online διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντα και την τοποθεσία.

Οι διαφημίσεις προβάλλονται με βάση τα αιτήματα αναζήτησης σε ιστοσελίδες στο δίκτυο διαφημίσεων της Google.

Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμιση, η Google τοποθετεί ένα cookie στη συσκευή του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία cookie που χρησιμοποιείται, ανατρέξτε στις δηλώσεις της Google για τα στατιστικά ιστοσελίδας και στην πολιτική απορρήτου της εταιρείας.

Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, η Google, και εμείς ως πελάτης της, λαμβάνουμε την πληροφορία ότι ένας χρήστης έχει κάνει κλικ σε μια διαφήμιση και ανακατευθύνθηκε στις ιστοσελίδες μας. Οι πληροφορίες που αποκτώνται κατ' αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστική ανάλυση που σχετίζεται με τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων. Δεν λαμβάνουμε καμία πληροφορία που θα μας επέτρεπε να ταυτοποιήσουμε έναν επισκέπτη. Τα στατιστικά στοιχεία που παρέχονται σε εμάς από την Google περιλαμβάνουν τον συνολικό αριθμό των χρηστών που έχουν κάνει κλικ σε μία από τις διαφημίσεις μας και, ανάλογα με την περίπτωση, εάν ανακατευθύνθηκαν σε μια σελίδα της ιστοσελίδας μας που έχει ετικέτα μετατροπής. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία μάς επιτρέπουν να παρακολουθούμε ποιοι όροι αναζήτησης οδηγούν συχνότερα σε κλικ στις διαφημίσεις μας και ποιες διαφημίσεις έχουν ως αποτέλεσμα να επικοινωνεί ο χρήστης μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Εάν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των cookies που απαιτούνται για αυτή την τεχνολογία, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του περιηγητή σας ή της εφαρμογής σας. Σε περίπτωση που το κάνετε, η επίσκεψή σας δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα στατιστικά στοιχεία χρηστών.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τους τύπους διαφημίσεων στο Google ή να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις βάσει ενδιαφερόντων στο Google μέσω των ρυθμίσεων διαφημίσεων. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies τρίτων, χρησιμοποιώντας το εργαλείο εξαίρεσης της ένωσης Network Advertising Initiative.

12.3 Google DoubleClick

Χρησιμοποιούμε το DoubleClick, μια υπηρεσία της Google Inc. Το DoubleClick χρησιμοποιεί cookies για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων. Τα cookies εντοπίζουν ποιες διαφημίσεις έχουν ήδη εμφανιστεί στον περιηγητή σας και εάν επισκεφθήκατε μια ιστοσελίδα μέσω μιας διαφήμισης που έχει τοποθετηθεί.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε διαφημίσεις με βάση τον χρήστη, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τοποθέτηση διαφημίσεων, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις διαφημίσεων της Google.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies της Google, ανατρέξτε στη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Google.

12.4 Δυναμικό επαναληπτικό μάρκετινγκ της Google

Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία του δυναμικού επαναληπτικού μάρκετινγκ του Google Ads στην ιστοσελίδα μας. Αυτή η τεχνολογία μάς επιτρέπει να τοποθετούμε διαφημίσεις που δημιουργούνται αυτόματα και προσανατολίζονται σε στοχευμένες ομάδες αφού επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Οι διαφημίσεις προσανατολίζονται σε προϊόντα και υπηρεσίες στα οποία κάνατε κλικ κατά την τελευταία επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Η Google χρησιμοποιεί cookies για τη δημιουργία διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντα. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον περιηγητή σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η Google συνήθως αποθηκεύει πληροφορίες όπως η αίτηση web σας, η διεύθυνση ΙΡ, ο τύπος περιηγητή, η γλώσσα του περιηγητή και η ημερομηνία και ώρα της αίτησής σας. Αυτές οι πληροφορίες εξυπηρετούν μόνο τον σκοπό της αντιστοίχισης του περιηγητή με μια συγκεκριμένη συσκευή. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση ενός ατόμου.

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε διαφημίσεις με βάση τον χρήστη από τη Google, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την τοποθέτηση διαφημίσεων, χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις διαφημίσεων της Google. .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies της Google, ανατρέξτε στη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Google .

12.5 AppNexus

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το AppNexus, μια υπηρεσία της εταιρείας AppNexus Inc., 28 W 23rd Street, 4th floor, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη – 10010, Η.Π.Α. Μεταξύ άλλων, το AppNexus χρησιμοποιεί cookies, τα οποία αποθηκεύονται στη συσκευή σας και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και beacons. Κατά τη χρήση, δεδομένα που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ΙΡ και τις δραστηριότητες του χρήστη μεταδίδονται σε έναν διακομιστή της AppNexus Inc. και αποθηκεύονται εκεί. Η AppNexus Inc. θα μεταδίδει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους όπου είναι απαραίτητο, εφόσον επιβάλλεται από τον νόμο ή σε περίπτωση που αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτους. Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και την προώθηση ή την επεξεργασία των πληροφοριών που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας (ιδιαίτερα της διεύθυνσης ΙΡ σας), απενεργοποιώντας το JavaScript στον περιηγητή σας ή εγκαθιστώντας ένα εργαλείο όπως το «NoScript». Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της AppNexus . Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια εξαίρεση για το AppNexus .

12.6 Criteo

Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησης του χρήστη συλλέγονται για τους σκοπούς της εμπορικής προώθησης και για αυτό τοποθετούνται cookies, αποκλειστικά σε ανωνυμοποιημένη μορφή, στις ιστοσελίδες μας και στο online περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία από την Criteo (Criteo GmbH, Gewürzmühlstr. 11, 80538 Μόναχο). Αυτό επιτρέπει στην Criteo να αναλύει τη συμπεριφορά περιήγησης και κατόπιν να εμφανίζει στοχευμένες συστάσεις προϊόντων με τη μορφή σχετικού διαφημιστικού πλαισίου (banner), όταν ο χρήστης επισκέπτεται άλλες ιστοσελίδες. Τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σε καμία περίπτωση. Τα δεδομένα που συλλέγονται από την Criteo θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση του περιεχομένου προώθησης. Ένα μικρό «i» (το οποίο υποδηλώνει τη λέξη «information» που σημαίνει «ενημέρωση») βρίσκεται σε κάθε εμφανιζόμενο πλαίσιο (banner). Εάν μετακινηθείτε με το ποντίκι επάνω από αυτό το σύμβολο και κάνετε κλικ, θα ανοίξει μια σελίδα στην οποία εξηγείται το σύστημα και παρέχεται η επιλογή εξαίρεσης. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «opt-out», τοποθετείται ένα cookie εξαίρεσης, το οποίο θα αποτρέπει στο μέλλον την εμφάνιση αυτού του πλαισίου (banner). Δεν θα χρησιμοποιηθεί με κανέναν άλλο τρόπο ούτε θα προωθηθεί σε τρίτους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Criteo και να αντιταχθείτε στην ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς περιήγησής σας στη διεύθυνση http://www.criteo.com/en/privacy/.

12.7 RTB House

Πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά περιήγησης του χρήστη συλλέγονται για τους σκοπούς της εμπορικής προώθησης και για αυτό τοποθετούνται cookies, αποκλειστικά σε ανωνυμοποιημένη μορφή, στις ιστοσελίδες μας και στο online περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία από την RTB House (RTB House SA, 61/101 Złota Street, 00-819 Βαρσοβία, Πολωνία). Αυτό επιτρέπει στην RTB House να αναλύει τη συμπεριφορά περιήγησης και κατόπιν να εμφανίζει στοχευμένες συστάσεις προϊόντων με τη μορφή σχετικού διαφημιστικού πλαισίου (banner), όταν ο χρήστης επισκέπτεται άλλες ιστοσελίδες. Κάνοντας κλικ στην επιλογή «opt-out», τοποθετείται ένα cookie εξαίρεσης, το οποίο θα αποτρέπει στο μέλλον την εμφάνιση αυτού του πλαισίου (banner). Δεν θα χρησιμοποιηθεί με κανέναν άλλο τρόπο ούτε θα προωθηθεί σε τρίτους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την RTB House και να αντιταχθείτε στην ανώνυμη ανάλυση της συμπεριφοράς περιήγησής σας στη διεύθυνση https://www.rtbhouse.com/privacy/.

12.8 OpenX

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το OpenX, μια υπηρεσία της εταιρείας OpenX GmbH, Maximilianstrasse 35a, 80539 Μόναχο, Γερμανία. Μεταξύ άλλων, το OpenX χρησιμοποιεί cookies, τα οποία αποθηκεύονται στη συσκευή σας και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας. Κατά τη χρήση, δεδομένα που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση ΙΡ και τις δραστηριότητες του χρήστη μεταδίδονται σε έναν διακομιστή της OpenX GmbH και αποθηκεύονται εκεί. Η OpenX GmbH θα μεταδίδει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους όπου είναι απαραίτητο, εφόσον επιβάλλεται από τον νόμο ή σε περίπτωση που αυτά τα δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τρίτους. Μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και την προώθηση ή την επεξεργασία των πληροφοριών που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας (ιδιαίτερα της διεύθυνσης ΙΡ σας), απενεργοποιώντας το JavaScript στον περιηγητή σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων κατά τη χρήση του OpenX είναι διαθέσιμες στη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της εταιρείας . Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια εξαίρεση .

12.9 Rubicon

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον κώδικα JavaScript της εταιρείας Rubicon, The Rubicon Project, Inc., 12181 Bluff Creek Drive, 4th Floor, Πλάγια Βίστα, CA, 90094, Η.Π.Α. Εάν το JavaScript είναι ενεργοποιημένο στον περιηγητή σας και δεν έχει εγκατασταθεί πρόγραμμα αποκλεισμού JavaScript, ο περιηγητής σας θα μεταδίδει πληροφορίες που επιτρέπουν την αναγνώρισή σας στη Rubicon, ανάλογα με την περίπτωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση δεδομένων και την προστασία δεδομένων από τη Rubicon είναι διαθέσιμες στη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Rubicon . Για να εμποδίσετε εντελώς την εκτέλεση του κώδικα της Rubicon, μπορείτε να εκφράσετε την αντίρρησή σας εδώ.

12.10 Προσαρμοσμένα κοινά του Facebook

Στο πλαίσιο της online διαφήμισης βάσει της χρήσης, χρησιμοποιείται επίσης για το Facebook και το Instagram το προϊόν Προσαρμοσμένα κοινά του Facebook (Facebook Custom Audiences, 1601 S. California Avenue, Πάλο Άλτο, CA, 94304). Δημιουργείται ουσιαστικά ένα μη αναστρέψιμο και μη προσωπικό άθροισμα ελέγχου (γενικό άθροισμα) από τα δεδομένα χρήσης σας, το οποίο μπορεί να μεταδοθεί στη Facebook για τους σκοπούς της ανάλυσης και του μάρκετινγκ. Ένα cookie της Facebook τοποθετείται στο πλαίσιο αυτής της διεργασίας. Με αυτόν τον τρόπο, συλλέγονται πληροφορίες για τις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα (όπως συμπεριφορά περιήγησης, υποσελίδες που επισκεφθήκατε κ.λπ.). Η διεύθυνση ΙΡ σας αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται για γεωγραφική διαμόρφωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό και την έκταση της συλλογής δεδομένων και της περαιτέρω επεξεργασίας και χρήσης δεδομένων, καθώς και τις ρυθμίσεις ιδιωτικού απορρήτου, ανατρέξτε στην πολιτική ιδιωτικού απορρήτου του Facebook (https://www.facebook.com/privacy/explanation) και του Instagram (https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content).

12.11 TradeTracker

Το TradeTracker (Tradetracker International BV De Strubbenweg 7, 1327 GA Almere, Ολλανδία) χρησιμοποιεί cookies και τεχνολογία αναγνώρισης συσκευών, ώστε να μας επιτρέπει να τοποθετούμε διαφημίσεις για την trivago σε ιστοσελίδες τρίτων και να παρακολουθούμε την απόδοση στο μάρκετινγκ. Περισσότερες πληροφορίες για το TradeTracker, τα cookies που χρησιμοποιεί και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας μπορείτε να βρείτε στη δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της εταιρείας. Για να αποτρέψετε τη λειτουργία του Trade Tracker, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συνεδρία ιδιωτικής περιήγησης και να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ώστε να απορρίπτει τα cookies.

13. Μετάδοση δεδομένων

Όταν χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται δεδομένα εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας, όπως τυποποιημένες ρήτρες προστασίας δεδομένων που θεσπίζονται από την ΕΕ, μια απόφαση επάρκειας της ΕΕ ή την Ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ΗΠΑ για τη μεταφορά και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας εκτός της ΕΕ.

14. Ασφάλεια δεδομένων

Έχουμε λάβει εκτεταμένες τεχνικές και λειτουργικές προφυλάξεις ασφαλείας, για να προστατεύουμε τα δεδομένα σας από συμπτωματική ή σκόπιμη παραποίηση, απώλεια, καταστροφή ή πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Τα μέτρα ασφαλείας μας αναθεωρούνται τακτικά και ενημερώνονται ώστε να συμβαδίζουν με τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Τελευταία ενημέρωση: Φεβρουάριος 2020