Απόσταση από το Auberge and Cafe-Bar Leo Soleil
Setouchi:8.4 χλμ.
Oku:8.7 χλμ.
Bizen Osafune Japanese Sword Museum:12 χλμ.
Teshima Art Museum:17.3 χλμ.
Okayama Castle:22.1 χλμ.
Hayashibara Art Museum:22.4 χλμ.
City Light Stadium:24 χλμ.
Tokyo International Airport:521.2 χλμ.
Όχι, το Auberge and Cafe-Bar Leo Soleil δεν προσφέρει πισίνα.
Ναι, το Auberge and Cafe-Bar Leo Soleil έχει πολιτική για κατοικίδια που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δωματίου ή τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για την πολιτική κατοικιδίων του.
Ναι, το Auberge and Cafe-Bar Leo Soleil παρέχει Χώρος στάθμευσης χώρους για τους επισκέπτες.
Το check-in στο Auberge and Cafe-Bar Leo Soleil είναι διαθέσιμο από: . Το check-out πραγματοποιείται έως: .
Το Auberge and Cafe-Bar Leo Soleil βρίσκεται στην 1326-5 Ushimadocho Ushimado, Setouchi, Okayama, 710-4302, Setouchi, Ιαπωνία.
Οι τιμές και η διαθεσιμότητα που λαμβάνουμε από τους ιστότοπους κρατήσεων αλλάζουν συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να μη βρείτε την ίδια ακριβώς προσφορά που είδατε στην trivago όταν μεταβείτε στον ιστότοπο κρατήσεων.