Απόσταση από το Aρχονταρίκι
Πολυνέρι:0.1 χλμ.
Καλαμπάκα:52.7 χλμ.
Διεθνής Αερολιμένας Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας»:121 χλμ.
Όχι, το Aρχονταρίκι δεν προσφέρει πισίνα.
Ναι, το Aρχονταρίκι έχει πολιτική για κατοικίδια που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δωματίου ή τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για την πολιτική κατοικιδίων του.
Ναι, το Aρχονταρίκι παρέχει Χώρος στάθμευσης χώρους για τους επισκέπτες.
Το Aρχονταρίκι βρίσκεται στην Polyneri, 51100, Πολυνέρι, Ελλάδα.
Κοντά στο Aρχονταρίκι βρίσκονται τα εξής αξιοθέατα: Βάλια Κάλντα, Βασιλίτσα Χιονοδρομικό Κέντρο, Γυφτόκαμπος, Παραδοσιακός Οικισμός Πάπιγκο, Ανήλιο Χιονοδρομικό Κέντρο, Παραδοσιακός Οικισμός Πενταλόφου, Λουτρά Καβασίλων, Παραδοσιακός Οικισμός Καλλονής.
Οι τιμές και η διαθεσιμότητα που λαμβάνουμε από τους ιστότοπους κρατήσεων αλλάζουν συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να μη βρείτε την ίδια ακριβώς προσφορά που είδατε στην trivago όταν μεταβείτε στον ιστότοπο κρατήσεων.