Καταλύματα στον προορισμό Jiangmen κοντά σε Πύργοι της Πόλης Ντιαολού και Χωριά

  • Βρες το ιδανικό ξενοδοχείο στην περιοχή
  • Σύγκρινε τιμές από διαφορετικές ιστοσελίδες
  • Κάνε κράτηση σε καταπληκτική τιμή!
Φόρτωση

Σχετικά με Πύργοι της Πόλης Ντιαολού και Χωριά

Το Kaiping Diaolou and Villages ή οι Πύργοι της Πόλης Ντιαολού και των γύρω Χωριών είναι οχυρωματικές αμυντικές κατασκευές σε πολυώροφα κτίσματα που βρίσκονται στη νοτιανατολική Κίνα 110 χιλιόμετρα από την πόλη Guangzhou.
Οφείλουν το όνομά τους στην περιοχή Kaiping στην οποία επέστρεψαν πολλοί Κινέζοι εργάτες, μετανάστες από στη Βόρεια Αμερική, τον Καναδά και την νοτιοανατολική Ασία.
Το 2007 η Unesco ανακήρυξε την περιοχή ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς λόγω της μοναδικότητας των κατασκευών.
Πρόκειται για πύργους άλλους αμυντικούς, άλλους χρησιμοποιημένους ως κατοικίες και άλλους ως παρατηρητήρια. Η μοναδικότητά τους έγκειται στο πάντρεμα των αρχιτεκτονικών στοιχείων της Δύσης και της Ανατολής. Κατασκευασμένοι από τούβλα, πέτρες και συμπαγή κομμάτια γης, υψώνονται επιβλητικά μέσα στο καταπράσινο τοπίο σε απόλυτη αρμονία με αυτό.
Από τα 3.000 παρόμοια προϋπάρχοντα κτίσματα των ετών 1920-1930 σήμερα σώζονται 1.833. Η αρχική τους προέλευση τοποθετείται στην εποχή της δυναστείας των Μινγκ.
Υπάρχει εισιτήριο για τα κτίσματα του Kaiping Diaolou and Villages και η τιμή του κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτόμενων μνημείων.

Επικοινωνία

Kaiping City, Kaiping D, Jiangmen, Κίνα
Τηλέφωνο: +86(750)2679788 | Κεντρική σελίδα

Top Ξενοδοχεία

Περισσότερα Top Hotels

Σημεία Ενδιαφέροντος - Jiangmen

Άλλα Σημεία Ενδιαφέροντος - Jiangmen