- Πισίνα
- Parking
- Κατοικίδια επιτρέπονται



1 / 99
Το Χονολουλού διαθέτει 10 ξενοδοχεία Marriott Bonvoy, συμπεριλαμβανομένου αυτού.
Οι τιμές των ξενοδοχείων Marriott Bonvoy στο Χονολουλού κυμαίνονται συνήθως από 482 € έως 482 € ανά διανυκτέρευση, βάσει προβλεπόμενων τιμών.
2299 Kūhiō Ave., Χονολουλού, 96815-2632, ΗΠΑ
2299 Kūhiō Ave., Χονολουλού, 96815-2632, ΗΠΑ
Ναι, το The Laylow Waikiki, Autograph Collection προσφέρει 2 πισίνες.
Ναι, το The Laylow Waikiki, Autograph Collection έχει πολιτική για κατοικίδια που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δωματίου ή τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για την πολιτική κατοικιδίων του.
Ναι, το The Laylow Waikiki, Autograph Collection παρέχει Χώρος στάθμευσης, Προσβάσιμο parking (ΑμεΑ) χώρους για τους επισκέπτες.
Το check-in στο The Laylow Waikiki, Autograph Collection είναι διαθέσιμο από: . Το check-out πραγματοποιείται έως: .
Το The Laylow Waikiki, Autograph Collection βρίσκεται στην 2299 Kūhiō Ave., 96815-2632, Χονολουλού, ΗΠΑ.
Οι τιμές και η διαθεσιμότητα που λαμβάνουμε από τους ιστότοπους κρατήσεων αλλάζουν συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να μη βρείτε την ίδια ακριβώς προσφορά που είδατε στην trivago όταν μεταβείτε στον ιστότοπο κρατήσεων.