


1 / 17
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες τοποθεσίας
Απόσταση από το Renovated 1-bedroom Duplex 100m By Sea
Ζωολογικός Κήπος:7.2 χλμ.
Lemesos Medieval Castle:8.9 χλμ.
Λεμεσός:9.6 χλμ.
Κλειστό Στάδιο Νίκος Σολωμονίδης:10.3 χλμ.
Cyprus Historic and Classic Motor Museum:13.3 χλμ.
Κάστρο Του Κολοσσιού:18.4 χλμ.
Kourion Theatre:22.5 χλμ.
Κούριο:22.7 χλμ.
Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας:48.3 χλμ.
Όχι, το Renovated 1-bedroom Duplex 100m By Sea δεν προσφέρει πισίνα.
Ναι, το Renovated 1-bedroom Duplex 100m By Sea έχει πολιτική για κατοικίδια που μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δωματίου ή τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για την πολιτική κατοικιδίων του.
Ναι, το Renovated 1-bedroom Duplex 100m By Sea παρέχει Χώρος στάθμευσης χώρους για τους επισκέπτες.
Το Renovated 1-bedroom Duplex 100m By Sea βρίσκεται στην , , Λεμεσός, Κύπρος.
Κοντά στο Renovated 1-bedroom Duplex 100m By Sea βρίσκονται τα εξής αξιοθέατα: Κυπερούντα, Εκκλησίες στο Τρόοδος, Λιμάνι Λεμεσού, Καθαρά Δευτέρα, Καλοπαναγιώτης, Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, Πρόδρομος, Περιδιάβαση Λεμεσσού.
Οι τιμές και η διαθεσιμότητα που λαμβάνουμε από τους ιστότοπους κρατήσεων αλλάζουν συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να μη βρείτε την ίδια ακριβώς προσφορά που είδατε στην trivago όταν μεταβείτε στον ιστότοπο κρατήσεων.